Koningsdag Treebeek wordt gehouden op 27 april.

Programma:

Verzamelen met versierde fietsen op het Orionplein (Plusmarkt)

Kom op tijd met de versierde fietsen! De mooist versierde fietsen winnen een prijs!

De kinderen worden opgehaald door Harmonie de Bazuin en fanfare Harpe Davids. Daarna in optocht naar het Engerplein.

Viering op Engerplein met aansluitend een wandeling naar Emmastaete en vervolgens naar de Speeltuin.

Start programma in en rondom de speeltuin in Treebeek.

Op het terrein organiseren we dit jaar ook een vrijmarkt. Hier mogen kinderspulletjes verkocht worden, kunnen kinderen een optreden geven of vul je eigen ‘vrijmarkt’ ideetjes maar in. Je krijgt een eigen plekje maar je moet zelf een kleedje meenemen.

Bij goed weer duurt het programma de hele middag, tot 15.30uur. Bij minder goed weer is het programma wat eerder afgelopen!

!!!LET OP!!! Houdt bij slecht weer onze Facebookpagina in de gaten.

Speeltuin = open - Voetbal - Stormbaan Scouting - Tafeltennis Gratis poffertjes en ranja!
Elsa komt schminken!